Cockatiels paraziták

Papagaj feregtelenito - Egy recept a parazita test tisztításához

Törpepapagáj egy nagyon gyakori állat.

A pet béka általában nem igényel sok orvosi ellátást, de néha a békafejek olyan csomókat, dudorokat vagy növekedéseket okoznak, amelyeket nem tud elmagyarázni. Ami kis törmeléknek tűnhet, valójában parazita fertőzöttség, tompított tályog, vagy más súlyos megbetegedés. A tapeworm lárvák egyike azoknak a fajta parazitáknak, amelyek úgy tűnik, hogy elhullanak.

Ez egy szép kis madár fényes tollazat. Miért viszket törpepapagáj? Budgies gyakran karcos, mint a madár tollait preens.

Etetése, itatása, kupalki, játékok és ülőrudakat a cockatiels - popugayko

Ismert chistyuli, törpepapagájok lehet tiszta tollukért több mint három órát egy nap, a tisztításhoz tollak, mint a csőr, és bár a ketrec. Azonban előfordulhat, hogy különböző okok miatt az a tény, hogy a madár karcos. Budgerigar karcolás során vedlés.

Molting papagájok általában akkor történik, évente kétszer.

Enjoy similar articles

Alatt vedlés papagáj aktívan viszket állandóan érintkezik a mancsát tollazat és csőr, megszabadulni a régi toll. Az elsődleges és a legbiztosabb jele a vedlés toll esett. Úgy legyen egészséges, sima, sértetlen, nem foltok a vér. Ha figyelmesen vizsgálja meg a bőrt a kisállat, akkor észrevehetjük, kender embriók új toll.

Papagaj feregtelenito

Amikor a papagáj istállókat, meg kell adni a kisállat egy speciális diéta, amelynek csomagolása meg van jelölve: vedlés során. Szintén ebben az időszakban, akkor kezelni madár mézet vízzel és keményre főtt tojás fehérje. Miért budgies viszket? Budgies erősen karcos, ha a helyiség, ahol a ketrec nagyon száraz.

Lump a Pet Béka?

A száraz levegő szárítja a bőrt a baromfi, tollak csökkenni kezd, és van intenzív viszketés. Hullámos papagájok cockatiels paraziták tűri a száraz levegőt.

Ezek ajánlott naponta egyszer permetezni spray cockatiels paraziták fürdik rendszeresen. Budgerigar és viszket miatt a közelmúltban tapasztalt stressz által okozott hirtelen változás a környezet, a hosszú egyedüllét, elválasztás vagy halálát pár papagáj barátja. Előfordul, hogy a magas szintű stressz akár egy madár reszketett. Ebben az esetben a tulajdonos sürgősen lépéseket: keresni egy papagáj egy új barátja vagy barátnője, és figyelni, hogy az állat a lehető legnagyobb mértékben.

Ha törpepapagáj gyakran viszket, érdemes ellenőrizni, hogy az állat bőratka. Ezek az atkák súlyos viszketés és így a madár állandóan viszket.

Akkor is, ha ez a betegség, a szivacsos kinövések jelennek kellemetlen sárgás színű, amely fokozatosan elterjedt az cockatiels paraziták madár borjú. A legveszélyesebb, ha a bőratka érinti papagáj csőrét.

cockatiels paraziták pinworm feltérképező videó

Szivacsos növedékek deformált csőr és a madár nem férgek tojást raknak a hüvelybe normálisan Peck feed. Ha ebben az esetben sürgősen segítsen a papagáj, a kedvtelésből tartott állatok elpusztulhatnak, ezért van szükség a lehető leghamarabb forduljon szakképzett ornitológus.

Beteg papagáj sürgősen elkülöníthető a többi tanuló, mert bőratka nagyon ragályos. A legjobb orvosság kezelésére rüh atka aversektivnaya kenőcs. Ez kenőcsöket óvatosan a szivacsos növedékek hetente egyszer.

cockatiels paraziták hogyan lehet kideríteni hogy van e galandféreg

Teljes gyógyulás általában akkor fordul elő egy hónapon belül. Ha törpepapagáj állandóan viszket, ennek az oka lehet menoponidae. Ezek a paraziták szállít a madár egy csomó probléma: papagáj minden alkalommal viszketés, majdnem elaludt, lesz agresszív, nem cockatiels paraziták, és fokozatosan gyengül. Gondosan vizsgálja meg a madártoll.

Leírás fajok

Ha úgy találja, unalmas, unalmas, halott tollak fogyasztott el, sekély barázdák tudni: az állat nevelt paraziták. Akkor nézd szárnya alatt a papagáj valószínű, találsz ott egy nagy kopasz foltok.

Ez történik a fej és a has, még a kis madarak jelennek zalysinki.

cockatiels paraziták a parazita szerves anyagot kap

Annak érdekében, hogy budgies származó menoponidae kell alaposan tisztítsa meg a kalitka gyakran változnak a vizet a ivók és a takarmány. Parazitákkal fertőzött madarakkal kell egy kis idő, hogy fürödni egy erős infúzió kamilla.

Azt is vásárolni csepp Front Line és hogy őket a madarak fejét, ahol a papagáj csőre nem teszi pontos.

Budgie Sounds (3 Hours) férgek milyen méretű kefével

Ha törpepapagáj gyakran viszket, akkor ez azért lehet, mert a gabona keveréket a rossz minőségű, hanyag takarítás ki a ketrecből, mosatlan játékok, hogy felajánlotta a kisállat és piszkos hullámvölgyek. Meg cockatiels paraziták azonnal változtatni müzlikeverékhez, alaposan mossa le a ketrecet, és a játékok, tisztítani és leforrázott forró vízzel vályú.

Ha törpepapagáj karcolás fej, ez annak a jele lehet, hogy a madár nagyon ideges. Így gyakran viselkednek nemrég vásárolt állatállomány, még nem szokott a megváltozott helyzetet. Ezen túlmenően, az oka, hogy a hullámos papagáj karcolás fej, lehet vitaminok hiánya.

  • Papagaj feregtelenito Budgie Sounds 3 Hours férgek milyen méretű kefével Sokan nem is tudják, hogy mennyire hasznos a madarak számára a közönséges almaecet.
  • Budgies és cockatiel miért viszket papagáj (sha) hírlevél
  • Feeder nem élesek és bevágások.

Be kell, hogy vegye fel egy kiegyensúlyozottabb állateledel, hogy megpróbálja, hogy a papagáj zöldségek, fűszernövények és gyümölcsök, valamint egy speciális ásványi trágya vagy ásványi kő és homok madaraknak. Mi budgies viszket, lehet, hogy teljesen normális folyamat, és a jele egy súlyos betegség.

cockatiels paraziták lázat okozó férgek

Meg kell nézni alaposan a kisállat, és ha szükséges, kérjen segítséget a szakértők-ornitológusok. Kapcsolódó cikkek.

További a témáról